• Contactformulier

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
   Hier kunt u een bijlage toevoegen in bestandtype(s) .jpg .png .pdf (bestandslimiet max. 5MB)

  Contact

  Bel voor het maken van een afspraak 085 222 08 01

  Heeft u een opmerking, vraag of advies nodig? Vult u dan het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Contactgegevens

  Wasbeekerlaan 59
  2171 AE Sassenheim
  +31 (0)85 222 08 01
  info@tortuworld.com
  KVK 55165656

  Aanvraag offerte

  Indien u een offerte wenst, geef ons dan uw persoonlijke wensen door via het contactformulier. Heeft u een technische tekening van de sanitaire ruimte, ook deze kunt u hier uploaden! Lukt dat niet, geen enkel probleem. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  U heeft uw order ontvangen

  Wij vinden het erg leuk om het eindresultaat van uw geleverde order te zien, u kunt uw foto(‘s) uploaden via het contactformulier.

  Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan met uw order en wilt u retourneren, reclameren of gaat het om een garantie, verwijzen wij u naar onze procedures zoals omschreven onze algemene leveringsvoorwaarden. Deze vindt u onderaan deze pagina.

  Voor retouren en reclamaties verwijzen wij u naar de algemene leveringsvoorwaarden onderaan onze website. Indien u een reclamatie wilt indienen ontvangen wij graag van u uw klantnummer en/of factuur- ordernummer. Daarnaast vragen wij foto’s van het product mee te sturen en een omschrijving van het probleem. Zodra wij alle gegevens van u hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.