Levering & verzendkosten

Levering

Indien u een order heeft geplaatst, nemen wij telefonisch contact met u op en stemmen wij de gewenste afleverdatum met u af en het betreffende afleveradres. Tevens zullen wij aangeven wat de verwachte levertijden zijn voor uw bestelde artikelen. Sommige Tortu artikelen zijn op voorraad en andere merkartikelen hebben een levertijd van een paar weken.

Onze leveringen vinden plaats op een dinsdag en/of een donderdag. Wij nemen een dag voor levering contact met u op en vragen de chauffeur u een uur voor levering te informeren. De levering wordt tot de voordeur afgeleverd.

Indien u een tijdslevering wenst, dan kan dit op aanvraag en tegen meerkosten. Indien u wilt weten of de levering in de ochtend of middag plaatsvindt, dan kunt u ons vanaf 09.00 uur telefonisch bereiken op
085-222 08 01 en kunnen wij u een tijdsindicatie geven.

Tortu doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de gewenste termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht vertragingen optreden bij de fabrikanten of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven verwachte levertijden nooit 100% kunnen garanderen.

Heeft u specifieke wensen betreffende uw levering neem dan gerust contact op met Tortu via orders@tortuworld.com

Verzendkosten

  • bestellingen boven € 150,- worden gratis geleverd
  • voor bestellingen onder € 150,- rekenen wij € 20,00 verzendkosten.
  • voor levering op één van de Waddeneilanden of Zeeuws-Vlaanderen zijn verzendkosten op aanvraag.

Wenst u een specifieke tijdslevering? Dat kan tegen een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden. Voorbeeld: Levering voor 12.00 uur? € 15 extra kosten per zending. Onze leveringen aan huis worden tot de voordeur geleverd.

Indien u niet aanwezig bent op de afgesproken dag op het overeengekomen afleveradres of indien men nalatig is geweest met het verstrekken van de juiste informatie dan zijn helaas genoodzaakt de extra naleveringskosten in rekening te brengen.

België
Standaard berekenen wij € 25,- verzendkosten voor levering in België.

Leveringen binnen Europa
Verzendkosten op aanvraag.

Afhalen
U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling persoonlijk af te halen in ons afhaalmagazijn in Sassenheim. Uw bestelling ophalen kan van maandag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur.

Ons afhaaladres is Wasbeekerlaan 59, 2171 AE, Sassenheim.

Wanneer u de bestelling komt afhalen, dient u de orderbevestiging met het betreffende ordernummer mee te nemen en dient de order voor afhaling te zijn betaald. Wij beschikken momenteel nog niet over een pinautomaat.