Tegels

Tortu heeft inmiddels haar showroom uitgebreid en mag zich vanaf heden ook tegelshowroom noemen. Een grote diversiteit in tegelsoorten en maten. Bent u op zoek naar de laatste trends? Dan bent u hier op het juiste adres.

Houtlook
De houtlook tegels, keramisch parket. Dit is momenteel de vervanger van parket en laminaat en een van de trends in de woninginrichting. Het is dus zowel in de natte ruimtes te gebruiken, maar net zo goed in de woon- of slaapkamer.

Marmerlook
Als u voor een luxe en rijke uitstraling wilt gaan, dan kiest u voor de marmerlook tegels. Deze tegels zijn in een groot formaat te verkrijgen en kunnen voor verschillende wandafwerkingen gebruikt worden. Ook kunnen de tegels gebruikt worden voor maatwerk meubels. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en laat u vooral inspireren in onze showroom!

Terrazzo
De nieuwste trend op het gebied van keramische tegels, de Terrazzo tegel! Deze tegel is decoratief, heeft een kleurrijk karakter en is eindeloos te combineren. Denk bijvoorbeeld aan een vloertegel in combinatie met een wastafelblad in dezelfde stijl. De Terrazo tegel is over het algemeen vrij druk van print. Wij adviseren deze daarom te combineren met een rustige wand- of vloertegel, zodat de Terrazzo tegel beter tot zijn recht komt. Heeft u advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Onze adviseurs helpen u graag!

Wilt u langskomen om inspiratie op te doen? U bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom. Wilt u langskomen en direct advies? Dan reserveren wij graag voor u een plekje bij onze adviseurs. Boek dan uw reservering via 085-2220801.

Graag tot ziens!

Terug naar productoverzicht