Wellness

Ultieme luxe en ontspanning. Steeds vaker worden wellness rituelen toegepast in de privé badkamer of wordt een aparte ruimte ingericht tot een op maat gemaakte wellness center. Ontsnap aan de dagelijks routine en kom volledig tot rust in uw eigen spa!

Spa elementen
Door middel van enkele spa elementen toe te passen kunt u een ware relax ruimte creëren, ongeacht de afmetingen van de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan zijdouches, welke een masserend effect nabootsen, een waterval element voor in uw nek of een spa inbouwhoofddouche van Dornbracht, die u omhelst met 35 liter water per minuut.

Betreft het een bestaande badkamer en wilt u op simpele wijze de ruimte een upgrade geven? Dan biedt de opbouw Sunshower een uitkomst. De Sunshower wordt toegepast in de doucheruimte en biedt infraroodstraling en/of UV-licht. Hiermee zorgt de infraroodstraling voor warmtetherapie bij rug-en nekklachten en verlichting van de spieren. Het UV-licht stimuleert de aanmaak van vitamine D en pigment en heeft een positief effect op het energieniveau. Zo begint of eindigt u de dag met een gezonde dosis zonlicht of ontspannend uv-licht, terwijl u doucht.

Wellness center
Biedt de ruimte u de mogelijkheid een volledig wellness center te creëren? Tortu biedt u graag haar diensten en ruime spa assortiment aan om uw wellness droom te realiseren! Richt bijvoorbeeld uw privé spa in met de weldadige stoomgeneratoren van Effegibi, een vitaliserend voetenbad van Dornbracht of een elegante, houten sauna van Cleopatra.

Laat u inspireren in onze werkende Tortu wellness en beleef de werking van diverse spa elementen!

Terug naar productoverzicht